۷ مهر ۱۳۹۷، ۹:۱۳

مدیر عامل سازمان آتش نشانی گرگان:

پارک ایمنی کودک در گرگان ساخته می‌شود

پارک ایمنی کودک در گرگان ساخته می‌شود

گرگان- مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان گفت: پارک ایمنی کودک در گرگان ساخته می‌شود.

مهدی قره قاشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آموزش های ما در حوزه ایمنی از مهدکودک شروع شده و تا دانشگاه ادامه دارد.

وی افزود: هم اکنون ما به دنبال احداث پارک ایمنی کودک در یکی از ایستگاه‌های آتش نشانی شهرداری گرگان هستیم.

قره قاشی ادامه داد: به دلیل این که یادگیری کودک بسیار راحت‌تر است و آموخته‌های وی در ذهنش می‌ماند، این زمان فرصت خوبی برای آموزش مسائل ایمنی و آتش نشانی به آن ها است.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان تصریح کرد: ۶۰ درصد این کار انجام شده و قرار است این کار در ایستگاه شماره سه واقع در چاله باغ انجام شود.

قره قاشی خاطرنشان کرد: این مکان قطعاً به عنوان یک فضای بازی است که وقتی کودک به آن وارد می شود با وسایل آتش نشانی که ما خود آن را طراحی کردیم و به عنوان یک وسیله بازی است آشنا شده و کار با آن را فرا می گیرد.

کد مطلب 4415077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha